Logoer-04-graa-firkant

Utleielokaler

Heggedal Hovedgård har sine egne hjemmesider med informasjon og utleiemuligheter, her: http://www.heggedalhovedgaard.no/

Blaafjellhytta har også sine egne hjemmesider med informasjon og hjemmesider, her: http://www.blaafjellhytta.no/

Fabrikken: Det er flere prismodeller for å leie Fabrikken til fest eller utstilling og avtalen vil avhenge av om du er venn med Fabrikken eller ikke - og hva slags venn du er. Som minstepris tar vi 3000.- for en helg, eller 6000,- for to helger med uken i mellom. I tillegg kan det komme en avtale om en andel av omsetningen dersom det er en salgsutstilling. Hvis du lurer på noe sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - eller ringer Per på 95273504. Så blir vi sikkert enige om en riktig pris for ditt arrangement.

Gjellum Grendehus er også godt egnet for mange arrangementer; send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å leie! Sjekk www.heggedalil.no for mer informasjon.

Ungdomsklubben har også lokaler som kan leies, og bookes via: 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  mob: 48 89 39 54, OBS - Kun booking på mandager mellom 0900 - 1500.
Friheim
Booking kan bestilles via  Jan Kristiansen, 481 18 847
Heggetun
Heggetun er Heggedal Menighets lokaler rett ved siden av kirken. Her er informasjon om utleiemuligheter:

http://www.heggedalkirke.no/index.cfm?id=294815

Inntil vi får vår egen samlede og komplette oversikt for utleielokaler i Heggedal kan du benytte sidene på Asker Kommunes hjemmesider:

https://www.asker.kommune.no/natur-kultur-og-fritid/leie-av-lokaler/